Translate

6. juuli 2017

Mis lind teeb "kurrr"?

Meil juhtus eile öösel üks ülinaljakas seik: 😂😂🙈 

Algas see sellest, et käisime vennaga mõned päevad tagasi öösel pangaautomaadis, sest mul oli kohe hommikul sularaha vaja ja poleks olnud aega hommikul automaati joosta. Kristofer oli ka mingil põhjusel sel kellaajal üleval ja tahtis kaasa tulla. Kella ühe paiku seadsime sammud Türi kesklinna. Tagasitulles tekkis mõte Olerexist läbi minna, sest Kristofer tahtis midagi süüa ja juua. Läksime mööda Tallinna tänavat ja ühe suure tammepuu all seisis euroalus, mis polnud eriti kummaline, aga puu alt läbi minnes tuli puu otsast hääl "kurrrr!" 
Üles vaadata ei taibanud vaid tekkis huvi, et kes seda häält teeb. Vend tegi sama häält ja vastuseks tuli taas kõrgehäälne "kurrr!" Kristofer muidugi hakkas kartma, aga mind hakkas aina rohkem  huvitama, kes seda häält teeb, sest kui vend häält järgi tegi, tuli ka kohe vastus. Ma siis kirjutasin "mis lind teeb kurrr" ja guugeldasin. Vastuseks sain sellise linnu:
Mänsak

Kuna kirjelduses oli kirjas, et sellist häälitsust teeb ta siis, kui tahab kedagi oma munadest eemal hoida, siis ütlesin vennale, et targem on mitte narritada ja ära minna.
JA SIIS EILE ÖÖSEL! Vend pakkus, et teeb burksi välja (Olerexi burgerid on megahead!) ja läksime taas linna, et raha välja võtta. Sama puu all oli see sama euroalus ja siis ma mõtlesin küll, et huvitav et keegi seda ära pole viinud.. Jahh, täpselt puu alla jõudnud, kõlas jälle see heli "kurrr!" Kuna öö oli valge, vaatasin üles, et ehk näen seda lindu ja mida ma siis nägin: puu otsast paistsid kellegi tossud! 😂🙈 LAPSED OLID PUU OTSAS JA TEGID NALJA!! Ja no see oli alles nali, sest esimest korda, kui seda häält kuulsime, tögasin venda, et nagunii istuvad mingid vikerkaare poisid puu otsas ja teevad talle ürgset kutset. 😂 Temal muidugi oli häbi, et keset ööd linna peal valjuhäälselt kurrus! 🙈

Aga jah. Mänsakut me ei kuulnud/näinud, aga siiski pani mind mõtlema, et miks on kaks alaealist poissi kella ühe paiku öösel õues.. ? 😕

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar